Utilizator neconectat.

logo_uefiscdi
INOVARE ŞI CREATIVITATE
UNITATEA EXECUTIVĂ
PENTRU FINANŢAREA
ÎNVĂŢĂMÂNTULUI
SUPERIOR, A CERCETĂRII,
DEZVOLTĂRII ŞI INOVĂRII
logo_cncs
CONSILIUL
NAŢIONAL al
CERCETĂRII
ŞTIINȚIFICE
logo_mects
MINISTERUL
EDUCAŢIEI,
CERCETĂRII,
TINERETULUI
ŞI SPORTULUI
Program IDEI - Competiția PCE 2011

Autentificare

Avand in vedere atat constrangerile de timp cat si complexitatea implementarii platformei web de contractare/monitorizare on-line, calendarul depunerii documentelor de raportare aferente anului 2012 este urmatorul:

• Pana la data de 05.12.2012 se depun documentele de decontare in forma tiparita, semnate si stampilate (conform modelelor existente pe site-ul www.uefiscdi.gov.ro), direct la sediul UEFISCDI sau prin posta la adresa Str. D.I. Mendeleev, nr. 21-25, sect. 1, Bucuresti;

• In perioada 05.12.2012-14.12.2012 se vor incarca informatiile solicitate in platforma web de contractare/monitorizare (inclusiv raportul de audit) care va fi disponibila incepand cu data de 05.12.2012.
Mentionam ca plata finala pentru anul 2012 este conditionata de incarcarea documentelor in platforma web de contractare/monitorizare.

Va multumim pentru intelegere.

Noua platforma web de contractare/monitorizare on-line, este disponibila la adresa:

http://uefiscdi-direct.ro/EVoC

• Datele de autentificare pentru aceasta noua platforma sunt cele utilizate la depunerea initiala a proiectului (cele valide pentru http://uefiscdi-direct.ro) si nu sunt aceleasi ca si pentru vechea platforma (www.idei-cdi.ro).

• Informatiile dumneavoastra introduse anterior au fost preluate in noua platforma, dar mai pot fi vizualizate in continuare si in cea veche.


 Recuperare date acces